De Cast


Kenny Philippaars

De zangcarrière van Kenny ging van start in de zomer van 2008. Hij werd gevraagd om auditie te doen voor de bekendste Belgische Boysband ‘Get Ready!’.

Na verschillende try-outs, stond Get Ready! samen met Kenny en nieuwkomer Tom terug met vier op een podium vanaf september 2008. 

Nu Kenny het Get Ready! hoofdstuk  heeft afgesloten, is het tijd om zijn persoonlijke carrière verder uit te bouwen. 

Hij treedt op als freelance zanger onder de naam 'Youston', is ook danser en heeft ook zijn eigen dansschool en show ballet 'Stardancers'.

Ook voor deze productie neemt Kenny de choreografie voor zijn rekening.  Hij is een artiest in hart en nieren en belooft heel wat van zijn kunnen te laten zien. 

 


Luna Sylver

Luna begon haar carrière in de zomer van 2009. Een half jaar later nam ze deel aan de Aalsterse verkiezing “Night of the Queens”. Deze avond werd ze eerste eredame.

In 2013 nam ze deel aan de "Miss Stardiva" Verkiezing. Luna werd hiervan de winnares en zo ontstond een sterke samenwerking met Stardancers. Deze had oprichting van travestiegroep Stardiva's als gevolg. 

Met de hulp van het Stardancers showballet nam ze in 2015 deel aan de grootste verkiezing van ons land:
"Miss Travestie België". Na een zeer spannende avond en een top performance als "look-a-like" van Ruslana (Winnaar Eurosong 2004 met 'Wild Dances') werd ze tot Miss gekroond.

Dat de persoon Christophe naast zijn alterego Luna Sylver nog veel meer aspecten van de Showbizz in zich heeft, dat zal tijdens deze Revueshow duidelijk naar voor komen. 

 

 


Jurgen De Kerf

Van kindsbeen af zat het acteren bij Jurgen in het bloed.
Zijn carrière startte reeds op 16 jarige leeftijd toen hij via verschillende gezelschappen bij het semi-professionele theater “Theater Authentiek Antwerpen” (Zeemanshuis) terechtkwam. Dit alles onder leiding van Alex Van Haecke.

 

Hij volgde daarna een twee jaar durende acteurs- en zangopleiding. Alle theaterproducties opnoemen die hij speelde is gekkenwerk. Hij was voorzitter, acteur en de grote bezieler achter de “Kallosinostars” die jaarlijks volle zalen doen vollopen met hun revues. 

 

Reeds op 23 jarige leeftijd startte hij zelf met regisseren. Ondertussen heeft hij al een 25-tal theaterproducties op zijn naam staan. Dit voor zowel liefhebbers- als professionele gezelschappen.  

 

Hij is de grote bezieler achter het professionele theaterhuis “T.A.K.-producties” te Kallo, waar hij als Zaakvoerder en Artistiek Leider alles in goede banen leidt. Als rot in het vak zal Jurgen de regie van deze revue voor zijn rekening nemen. 

 


Miss Ariana

Miss Ariana werd geboren tijdens een vakantie op Gran Canaria. Natuurlijk hebben we het dan over het personage en niet over Brian, de jongen achter deze artiest.

Tijdens een zotte avond toverde een ‘ervaren travestie’ hem voor de eerste keer om in Miss Ariana. Eenmaal terug in België duurde het even voor ze eindelijk de stap durfde te zetten om officieel de travestiewereld in te stappen…

 

Heel wat avonden oefenen met make-up, bracht toen raad en vertrouwen. De eerste publieke vertoning was tijdens het Schlagerfestival in Hasselt. Daar werd ze door "The Stardiva's" opgemerkt en werd zo vast lid van de groep.

 

Dankzij deze vlotte samenwerking en haar snelle ontwikkeling is Ariana een nieuwe ster in het travestiegebeuren. Zij zal ook in deze productie verschillende kanten van zichzelf laten zien en aantonen dat zij een artiest is die zeer veelzijdig uit de hoek kan komen.  


Stardancers Showballet

Het Stardancers Showballet is één van de meest gevraagde dansgroepen in België. Stardancers werd opgestart in 2008 en brengt steeds verrassende choreografieën voorzien van aangepaste outfits en het nodige showgehalte. 

 

Dat Stardancers showballet een gevestigde waarde is, bewijzen de talloze shows die de groep verzorgd in de hele Benelux, Frankrijk en Duitsland. U heeft hen vast ook al zien optreden met verschillende artiesten, tijdens grote evenementen en verschillende TV-shows.